Kära kunder!

I mitten av september är det dags för mig att gå hem på föräldraledighet! Jag planerar för att vara ledig under hösten och vintern för att sen i vår börja att arbeta lite mer regelbundet igen. Jag lovar att hålla er uppdaterade via vårt Instagram-konto – så följ oss där så har ni koll på när jag åter är i tjänst och när nya tider släpps.

Under tiden som jag är hemma med en liten kommer min nya sjuksköterska Helena Sederholm att ta vid, se nedan. Hos Helena kommer ni endast kunna boka tid för botox-behandlingar samt konsultationer för botox. Behandlingar hos Helena finns tillgängliga från och med den 1 oktober. Era journaler som jag dokumenterar era behandlingar i finns tillgängliga för Helena att titta i så ni kommer att få exakt samma behandlingar hos Helena som hos mig.
Jag lämnar över med fullt förtroende och trygghet till Helena som besitter en hög medicinsk kompetens, ödmjukhet och noggrannhet. Jag har drivit mitt företag själv i närmare åtta år och jag vill endast arbeta med en person jag själv tror på till 100 procent. Jag lovar att ni kommer vara i trygga händer och få den bästa servicen av Helena.

Lär känna Helena Sederholm!

Hej, mitt namn är Helena Sederholm. Jag är specialistsjuksköterska inom intensivvård och har mer än 20 års erfarenhet av sjuksköterskeyrket. Idag arbetar jag på neurokirurgen på Universitetssjukhuset i Linköping.
Jag ser verkligen fram emot att få börja hos Angelica på Bauer Clinic och att få träffa er kunder. Jag kommer att ta vid från oktober månad och kommer främst att ha behandlingstider för botox på söndagar. Alla mina tider kommer att finnas tillgängliga på Boka direkt och redan nu ligger tider för oktober och november uppe. När vi släpper nya tider kommer vi att hålla er uppdaterade via Instagram. Så håll koll där!

Väl mött,
hälsar Helena