tips-botox

Tips till dig som gör Botox

Datum:

Ett av de vanligaste misstagen vi ser att kunder gör är att de gör Botox för sällan. Exempelvis en gång var 6:e månad eller kanske bara en gång per år. Detta resulterar i att muskeln hinner bygga upp sin styrka igen efter att ämnet gått ut ur kroppen. Med en stark pannmuskel tenderar rynkor att komma tillbaka snabbare och hållbarheten blir kortare då vi alltid får börja om på ruta 1.

 

tips-botoxVi rekommenderar alltid att du till en början gör Botox var 3-4 månad under en 1 års period. På så sätt hålls muskeln svag, resultatet förbättras och effekten blir mer hållbar, efter första året kan du sedan oftast trappa ned och göra behandlingen 2-3 gånger per år utan att muskeln återfår sin maximala styrka. Detta är väldigt individuellt och vissa människor med mkt muskelaktivitet och huvudvärk kommer ändå att behöva göra behandlingen var 3-4:e månad oavsett.

Exakt hur många gånger per år just du behöver göra är individuellt. Konsultera med Angelica inför behandling så ta vi fram en plan för just dig.

 

 

Gör Botox hos oss för långsiktiga och naturliga resultat.