PRP Behandling

Datum:

Upplever du tunnhårighet?

Då har vi lösningen! Den heter PRP Behandling (Platelet Rich Plasma)
Just nu 30% rabatt på en hel kur (5 behandlingar)
Ord. Pris 14.000kr, Nu kampanj för endast: 10.000kr.

Bokning Linköping här
Bokning Stockholm här

Varför PRP?
Genom PRP behandling kan du på ett naturligt sätt stoppa håravfall och i många fall även återfå hårväxt. Många kunder upplever att håret blir tjockare och mer friskt efter en PRP kur.

Vad är PRP?
PRP innebär att man injicerar patientens egna blod i de områden som behöver stimulans. Ämnet som injiceras är en koncentrerad blodplasma. Plasman innehåller en högre koncentration av trombocyter och tillväxtfaktorer än vanligt blod.

Villkor för bokning
-Gäller bokningar i  både Linköping & Stockholm
-Ange kod ”30%” vid bokning. Rabatt avdrages i kassan.

Mer om PRP
PRP är en förkortning och står för Platelet Rich Plasma och betyder trombocytrik plasma. Trombocyter (blodplättar) är en del av blodet och innehåller en hel del naturliga tillväxtfaktorer, Behandlingen är därför en av de mest effektiva för hudföryngring men även när det gäller att stimulera hårväxt vid oönskat håravfall. Tillväxtfaktorerna i plasman sätter igång en rad positiva reaktioner när de kommer ner i huden, bland annat ökad blodcirkulation och celldelning, PRP är helt naturligt och medför därför en kraftigt reducerad risk för oönskade reaktioner. Studier har påvisat att PRP-metoden aktiverar nedbrytning av solskadade komponenter i huden samt stimulerar produktionen av kollagen och hyaluronsyra naturligt i kroppen.

Hur går en PRP-behandling till?
Genom ett blodprov tas ca 15 ml blod som centrifugeras så att de olika beståndsdelarna skiktar sig. Den delen av plasman som är rik på tillväxtfaktorer injiceras sedan ytligt genom huden i hårbotten eller huden i ansiktet, på hals eller dekolltage.

Du finner mer information kring PRP här.

Välkommen med din bokning!