Funderar du på Facelift?

Datum:

Facelift – våran absoluta bästsäljare!

Bygg upp grunderna och konturerna i ansiktet och återskapa förlorad volymförlust med Bauer Clinics Facelift paket, kombinera fritt mellan alla olika fillerbehandlingar. (Kinder, käklinjer, haka, tinningar, tear trough, Nasolabialveck, marionettlinjer, läppar, näsa, Skinbooster etc) Hos Bauer Clinic får du även Botox utan extra kostnad vid köp av ett större paket från faceliftmini 5ml.
En större behandling ger dig ett mycket bättre utgångsläge där vi får möjlighet att jobba på flera lämpliga områden samtidigt som är orsaken till volymförlusten, ”tröttheten”, ”hängigheten” samt övriga attribut som upplevs i ansiktets uttryck. Bygger du upp grunderna ordentligt så får du ett mycket bättre helhetsresultat med längre hållbarhet, du behöver endast underhålla det fina resultatet mer sällan och med mycket mindre mängder filler. Inte nog med att du får ett mycket bättre och längre hållbart resultat, det är även en investering i dig själv och en ekonomisk besparing i längden.

 

Åldringsprocessen – vårt naturliga åldrande

Ju äldre vi blir desto mer erfarenhet och större självförtroende skaffar vi oss. Men en sak förlorar vi – en hud med ett ungdomligt utseende, lyster och spänst. Ditt ansikte är en av dina viktigaste tillgångar, det är ditt ansikte omvärlden först ser och det avslöjar bland annat hur du mår, vad du tänker på och vad du bekymrar dig över. Ditt välbefinnande speglas i ditt ansikte.
Att ansiktet åldras beror framförallt på vårt arvsanlag men även på tyngdkraften som drar huden nedåt och bidrar till veck och hängande hud.

Huden påverkas också av stress och yttre miljöfaktorer såsom sol och rökning. Men det sker också förändringar under huden. Stödvävnad bryts ner och ansiktet förlorar volym, spänst och form då produktionen av vår kroppseget hyaluronsyra minskar med åren, linjer och rynkor syns då tydligare. Skelettet förtvinar också med åren och minskar i storlek, det blir även mer poröst, ligamenten påverkas och blir mindre elastiska, fettkuddarna minskar och drar sig nedåt, musklerna i ansiktet blir ännu starkare ju mer volym som förloras vilket bidrar till ökad muskelaktivitet som gärna drar exempelvis mungiporna nedåt och skapar tydligare och kraftigare linjer i hela ansiktet.Många trivs med de linjer och de rynkor som kommer med åren medan andra uppskattar ett lite yngre jag med mer släthet, pigghet och spänst.

 

Varför ska jag välja Bauer Clinics Faceliftpaket?

Bauer clinics faceliftpaket i olika storlekar är vår absoluta bästsäljare.

Får vi möjligheten att jobba på helheten i ansiktet så får vi automatiskt ett mycket bättre helhetsresultat. Eftersom åldringsprocessen startar på flera områden i ansiktet samtidigt så beror det inte bara på en faktor att ex kindpartiet förlorat volym. Vi på Bauer Clinic vill alltid jobba med grundorsaken till problemet och inte bara själva ”biverkan” av det. Jobbar vi endast med effekten och inte orsaken så finns grundproblemet kvar och vi löser bara det för en kort stund istället för ett långsiktigt och hållbart resultat. Får vi jobba på ”rätt” sätt får vi automatiskt ett naturligare resultat, vilket vi alltid eftersträvar.

Självklart kan det då krävas lite mer volym vid första tillfället för att komma åt alla områden som just du behöver men det ger på sikt en längre hållbarhet och en mkt bättre grund att jobba vidare på. Jobbar vi åt andra hållet och bara småduttar och försöker behandla effekten av problemet resulterar det istället i sämre hållbarhet och ett mer onaturligt resultat. Våran grundfilosofi är alltid naturliga resultat.

Hur vet jag att det är rätt för just mig?

Boka en konsultation så kollar vi och diskuterar utifrån dina behov och just ditt utgångsläge vilket är väldigt individuellt. Tillsammans hittar vi en plan framåt utifrån dina önskemål och förväntningar.

Vad är det för hållbarhet på facelift?

Denna fråga får jag dagligen och den är inte helt enkel att svara på. Hållbarheten beror av flera olika faktorer men främst är det väldigt individuellt. Det beror delvis på mängd produkt vi använt, har vi jobbat upp en ordentlig grund eller har vi bara lagt lite, hur ser din egen ämnesomsättning ut, tränar du mycket och transporterar bort preparatet snabbt, lever du osunt med mycket stress, rökning osv, listan kan göras lång. Sen beror det på vilka områden som behandlats också, Tinningar och tear trough har exempelvis en längre hållbarhet än området runt munnen som vi aktiverar hela tiden.

Vi rekommenderar att fylla på sin behandling ca var 6.e månad med ca 2-3 ml beroende på hur mycket som kroppen tagit hand om osv, det är omöjligt att veta innan. Men underhåller du det så behöver du sällan lägga så mycket produkt igen utan bara toucha up de områden som tidigare behandlats.

Se några av våra senaste nöjda kunder nedan: