Recensioner

Senaste nytt

Bauer Clinic
4.9
Based on 43 reviews
drivs av Facebook
Meryem Bouqanbou
Meryem Bouqanbou
2020-10-01T14:02:17+0000
Bästa kliniken , Angelica är professionell och vet vad hon gör , man känner sig trygg i sina händer .... Rekommenderar kliniken stark .läsa mer
Ana Johansson
Ana Johansson
2019-02-03T07:29:21+0000
Can't ger enough of my nose and cheekbones.. Är super dupernöjd. Angelica är superduktigt och snäll! Ångrar inte... att jag kom till henne för att ha min allra första fillers-behandlingenläsa mer
Emilie Dahlström
Emilie Dahlström
2018-12-04T08:38:18+0000
Angelica är verkligen helt otroligt duktig på det hon gör. Hon är lite av en perfektionist vilket gör att allt hon... skapar görs med noggrannhet och precision. Resultaten blir därför helt fantastiska. Man får det man betalar för helt enkelt.läsa mer
Mickaela Järlefalk
Mickaela Järlefalk
2018-11-29T17:41:39+0000
- va vadå gör du läpparna? aldrig? syns ju inte.. - missions accomplished! gjort dom senaste 6åren hos Bauer... clinic. - men va?! du ser ju inte ut som en prinskorv i ansiktet! - det här måste jag säga till Angelica 😁 VÄRLDENS BÄSTA! Lika nöjd som alltid! 💗läsa mer
Sofia Jansson
Sofia Jansson
2018-10-24T18:06:26+0000
Otroligt proffsigt bemötande.
Jytte Timmerfors
Jytte Timmerfors
2018-07-06T08:30:40+0000
Utroligt bra vägledning och professionellt bemötande. Finfint resultat som alltid. Det är helt klart värt en... roadtrip ner till Linköping. Lycka till med nya kliniken i Stockholm, vi ses där!läsa mer
Charlotte Glitzy Josefsson
Charlotte Glitzy Josefsson
2018-03-06T12:16:10+0000
Lina Madeleine Lindberg
Lina Madeleine Lindberg
2017-12-13T18:18:26+0000
Angelica Bauer är verkligen den bästa, otroligt duktig och professionell! Bättre resultat kunde jag ej få! Den enda... jag går tillbaka till hädanefter!läsa mer
Malin Ångström Swärd
Malin Ångström Swärd
2017-11-08T18:53:08+0000
Var för två månader sedan och fixade läpparna hos Bauer Clinic för allra första gången. Fruktansvärt nervös... över vad jag gett mig in på. Resultatet blev över förväntan! Jag blev så nöjd och mycket väl bemött. I morgon blir det dax för påfyllning �läsa mer
Viktoria Rydberg
Viktoria Rydberg
2017-11-08T18:08:57+0000
Annica Ekman
Annica Ekman
2017-10-10T12:44:37+0000
Väldigt nöjd med behandlingen. Angelica känns oerhört kunnig och duktig. Rekommenderas!
Miranda V Ahmeti
Miranda V Ahmeti
2017-09-30T20:20:11+0000
Bästa Angelica! Kan verkligen rekommendera henne till alla! Såå grymt duktig, proffesionell, trevlig och snygg😍
Camilla Milótte
Camilla Milótte
2017-09-24T20:40:01+0000
Angelica är bäst! Proffsigare utfört arbete och bemötande hittar man ingen annanstans! �
Alexandra Trummer
Alexandra Trummer
2017-09-20T18:54:01+0000
Superbra, Angelica är proffsig, väldigt trevlig och lättsam!
Daniel Petrini
Daniel Petrini
2017-09-15T18:11:05+0000
Toppen fräsch klinik med kompetenta trevliga Angelica...vägarna förbi Linköping..Tevka inte att kika in hos henne!... läsa mer
Läs alla recensioner