HArmonyCA

Erbjudande på HArmonyCA

Datum:

Vår senaste och storslagna nyhet på marknaden, HArmonyCA är den nya superfavoriten av filler på marknaden och det är lätt att förstå varför! HArmonyCA är en kombinationsfiller som har dubbelverkande effekt. Den har nämligen två aktiva ingredienser i en och samma spruta: Hyaluronsyra, som vi känner igen från många andra fillermärken, och Kalcium hydroxiapatit. Det sistnämnda är ett känt ämne som stimulerar hudens egen kollagenproduktion. En behandling med HArmonyCA ger alltså inte bara ett omedelbart lyft och resultat direkt av själva behandlingen, utan den boostar även hudens egen kollagenproduktion vilket ger ett ökat lyft i huden över tid. HArmonyCA är helt enkelt kombinationen av två riktiga superämnen när det kommer till anti-aging och föryngring.

Vi en av ett fåtal kliniker i Sverige som fått möjlighet att testa HArmonyCA när det lanserades under hösten 2022 och vi fullkomligt älskar den och har nu valt att ta in den i vårt sortiment. Vi är med andra ord den första kliniken i Linköping att erbjuda denna superprodukt!

HArmonyCA består av två sprutor och en total volym på 2,5ml som räcker för 1 behandling och hållbarheten är ca 1,5-2 år.

Under juni månad (2023) vill vi ge dig förtur och chansen att prova denna fantastiska nyhet till ett mer förmånligt pris! Boka din behandling under juni månad och spara 4000:-

Boka tid här: HArmonyCA

Läs mer: HArmonyCA