Botox på Östermalm i Stockholm

 • Varför behandla med botox?

  Det muskelavslappnande ämnet Botox har haft ett medicinskt syfte ända sedan 1950-talet. Utvecklingen gjorde den till en förbehandling av överaktivitet i musklerna som i vissa fall förekom runt ögonen. Produkten blev sedan snabbt populär då det visade sig kunna minska rynkor och andra ålderstecken i utvalda delar av ansiktet. Numera är injektioner med botox en av de vanligaste skönhetsbehandlingarna i världen som administreras av läkare.

 • Hur fungerar botox?

  Ämnet begränsar nervsignalerna till utvalda delar i ansiktet och när musklerna kring området inte längre spänns minskas rynkorna och huden slätas ut. De muskler som inte behandlats fungerar som vanligt. Behandlingar som sker med botox strävar efter att begränsa omedvetna och vanemässiga anspänningsuttryck utan att motverka det naturliga sättet att uttrycka sig.

 • Skönhetsbehandling i Stockholm

  Varmt välkommen till specialistsjuksköterska Angelica Bauer som finns i Stockholm. Här kan du få hjälp med fillers, rynkor, justeringar och andra skönhetsbehandlingar.

  Som kund levereras ni alltid professionell service och rådgivning för att ni kan känna er trygga oavsett vilken behandling som planeras. Välkomna in för en professionell vägledning!