Botox i Norrköping

  • Hur används botox?

    Sedan 1950-talet har botox används för medicinskt syfte. Det muskelavslappnande ämnet utvecklades för att behandla överaktivitet i musklerna kring bland annat ögon. Produkten blev snabbt populär för att behandla ålderstecken eftersom den även visade sig kunna reducera anspänningsrynkor i ansiktet. Idag är injektionsbehandlingar med botox en av de vanligaste läkaradministrerade skönhetsbehandlingarna världen över.

  • Hur fungerar det?

    Botox begränsar nervsignalerna till utvalda delar av ansiktet. Musklerna kring området spänns inte vilket minskar antalet rynkor och slätar ut huden. De muskler som inte behandlas bibehåller sin normala funktion. En vanligt förekommande missuppfattning är att botox skulle förlama muskulaturen i ansiktet på ett onaturligt vis men det stämmer inte. Behandling med botox strävar efter att begränsa vanemässiga och omedvetna anspänningsuttryck utan att förändra det naturliga ansiktsuttrycket.

  • Välkommen till Bauer Clinic

    Ni som kund i Norrköping är välkommen till min klinik på Snickaregatan i Linköping för behandling. Kliniken drivs av mig Angelica Bauer sedan 2014 då jag ville byta inriktning och jobba mer med  skönhet samtidigt som jag fortfarande ville använda min kompetens som specialistsjuksköterska. Jag erbjuder professionell service och rådgivning så att ni kan känna er tillfreds oavsett vilken behandling det handlar om.