Botox i Linköping

  • Vad är botox?

    Botox är ett muskelavslappnande ämne som haft ett medicinskt syfte sedan 1950-talet. Ämnet har utvecklats för behandling av överaktivitet i musklerna, bland annat runt ögat. Det blev snabbt en populär produkt för behandling av ålderstecken eftersom de visade sig kunna behandla lokalt utvalda anspänningsrynkor i ansiktet. Injektioner med botox är idag en av de vanligaste läkaradministrerade skönhetsbehandlingarna i världen.

  • Hur fungerar botox?

    Botox begränsar nervsignalerna till utvalda delar av ansiktet. Genom att musklerna kring området inte spänns minskar antalet rynkor och huden blir slätare. Musklerna som inte behandlas fungerar som vanligt. En missuppfattning som ofta sker är att botox förlamar muskulaturen i ansiktet på ett onaturligt vis vilket inte stämmer. Behandlingar med botox strävar efter att begränsa de vanemässiga och omedvetna anspänningsuttrycken utan att förhindra det naturliga sättet att uttrycka sig på.

  • Välkommen hit!

    Ni är varmt välkommen till min klinik i Linköping på Snickaregatan. Bauer Clinic drivs av mig, Angelica Bauer sedan 2014 efter då jag bestämde mig för att satsa självständigt på skönhet. Jag levererar alltid professionell service för att ni ska känna er tillfreds oavsett vilken behandling som ska genomföras. Jag ville byta inriktning och jobba mer med  skönhet samtidigt som jag fortfarande ville använda min kompetens som specialistsjuksköterska.