Belkyra i Norrköping

 • Före behandlingen

  Jag, Angelica, är specialistsjuksköterska och också ägare av Bauer Clinic. Innan behandling träffas vi för att diskutera metoderna samt hur förutsättningarna och önskemålen ser ut. Allting anpassas efter era behov och tillsammans kommer vi fram till vad som är mest lämpligt för er.

 • Säkerhet

  Studier som gjorts för Belkyra har funnit produkten jämförbar med andra kosmetiska läkemedel som Botox och fillers. Behandlingarna är godkända för submental fyllnad av läkemedelsverket. Trots att injektionerna är säkra krävs det att behandlingen görs av en person med god erfarenhet av nerver och anatomi kring hals samt ansikte.

 • Behandling med Belkyra på Bauer Clinic

  Det är viktigt att ni känner er trygga och väl informerade inför behandlingen. Satsningen för skönhet och friskvård började efter många år inom vården som specialistsköterska, därmed kan jag bidra med pålitliga och trygga behandlingar baserat på min kunskap.

  Ni som kund i Norrköping är varmt välkommen till kliniken på Snickaregatan i Linköping. Jag erbjuder kostnadsfri konsultation och rådgivning för bästa resultat.