Belkyra i Linköping

  • Inför behandlingen

    Innan behandlingen träffar du mig Angelica som är specialistsjuksköterska för att prata om hur metoderna går till samt hur önskemålen och förutsättningarna ser ut. Belkyra-behandlingen anpassas efter era önskemål och tillsammans avgör vi vad som är mest lämpligt för er.

  • Är behandlingen säker?

    Studier som gjorts för Belkyra har funnit den jämförbar med andra kosmetiska läkemedel som exempelvis Botox och fillers. Behandlingar med Belkyra har godkänts för submental fyllnad av läkemedelsverket. Trots att injektionerna är av stor säkerhet är det viktigt att de utförs av en person som besitter erfarenhet av nerver och anatomi kring ansikte samt hals.

  • Belkyra på Bauer Clinic

    Ni som kund i Linköping kan komma till min klinik på Snickaregatan för kostnadsfri konsultation och rådgivning. För mig är det viktigt att ni känner er väl informerade och trygga. Efter många år inom sjukvården samt en egen satsning för skönhet/friskvård kan jag bidra med pålitliga och trygga behandlingar av olika former. Belkyra bidrar med goda metoder för kunder som vill bli av med sin dubbelhaka.